За Нас

Фирма „Джеси” започва своята дейност през 1993г. с търговия на консумативи за осветление. В края на 1994г. и началото на 1995г. се преструктурира и започва производство на луминисцентни осветителни тeла. Създадена е дирибуторска мрежа в цялата страна, като основни партньори създава в обласнтните градове.

Чрез участия в специализирани изложения като „Експо”, Пловдивски технически панаир, Белградския и Букурещския.

Фирмата създава контакти с клиенти от Македония, Сърбия, Румъния, Унгария.

В производството на продукцията на фирмата, изключително внимание се обръща на качествените материали, затова основните консумативи са от водещи фирми в бранша като: Филипс, Осрам, LT, Вим комерс.

Производствената база на фирмата се простира на 10 дка площ, като застроената е 1600 кв.м. Предстои разширяване и модернизиране на производствените помещения с което общата застроена квадратура ще надхвърли 3500кв.м.

Мощностите позволяват паралелно с осветителните тела да бъдат произвеждани и други видове продукти като кутии за електрически котли, пощенски кутии по задание на клиента, нестандартно оборудване от ламарина, исектицидни и бактерицидни тела.

Нашите продукти са монтирани в административните сгради на производствени помещения на АЕЦ „Козлодуй”. Мини Марица Изток, Силвър Сити и Музея на соц. изкуство в София, магазини „Кауфланд” и „Фантастико”.